Tarvikkeet Macille

Tietokoneella työskentelyn pitää olla helppoa ja sujuvaa. Hyvillä tarvikkeilla pystyy helposti parantamaan työskentelyn ergonomiaa. Macin käyttäjille on saatavilla monenlaisia lisätarvikkeita, ja ne ovat aina myös hyvä lahjaidea.

Muutamat perustarvikkeet on hyvä olla olemassa ihan jokaisella käyttäjällä. Näitä ovat kaapelit, sovittimet, kuulokkeet ja hiiri. Netin kautta saa hankittua kaiken mitä tarvitset Macbook Pro.

Liittimet ja sovittimet

Koneeseen täytyy usein liittää lisälaitteita eri tarkoituksia varten. USB-C–USB-sovittimella saa kätevästi liitettyä koneeseen niin iOS-laitteita kuin muitakin lisälaitteita. Monen sovittimen kautta saa myös ladattua puhelimen tarvittaessa Macin kautta. Jos liikut paljon ja työskentelet eri paikoissa, USB-C–Digital AV sovitin on hyvä olla mukana. Sillä saa eri työskentelytiloissa otettua esimerkiksi näytön käyttöön.

Ääni

AirPods-kuulokkeet toimivat niin puhelimen kuin Macin kanssa, joten useita kuulokkeita ei välttämättä tarvita. Niistä löytyy useampia eri malleja, joten voit valita omaan käyttöön sopivimmat helposti. Useissa kuulokkeissa on taustamelun vaimennus, joka auttaa etenkin töissä.

Hiiret ja näppäimistöt

Ohjauslaitteilla saa työskentelystä huomattavasti mukavampaa lähes missä tahansa. Hiiret ja näppäimistöt saa nykyisin langattomina ja kevyinä, joten ne on helppo pitää mukana. Niillä saat ergonomiset työpisteen lähes minne tahansa. Niissä on usein pitkäkestoinen akku, mutta liittimien avulla ne saa ladattua Macin kautta missä tahansa.

Jos perinteinen hiiri ei miellytä, voi hankkia touch padin, joka tarjoaa työhön monipuolisia mahdollisuuksia.