Kaikki tarvittava kotitoimistollesi

Viime vuodet ovat saaneet monet työikäiset muuttamaan työtapojaan ja yhä useampi työskentelee kotona. Tätä kutsutaan etätyöksi. Valtaosa on oppinut työskentelemään myös hybridimallin mukaisesti, jolloin toimistolla käydään vain tiettyinä päivinä ja muutoin työskennellään kotoa käsin.

Usealle etätyöskentely on varmasti ollut toimiva ratkaisu, ehkä elämäntilanteenkin vuoksi ja työmatkojen väheneminen on tuonut vapautta ja taloudellisesti selviä säästöjä. Useat kyselyt ovat osoittaneet, että kotitoimiston työvälineet ovat puutteellisia, joka tekee etätyön tekemisestä hankalaa.

Miten on sinun kotitoimistosi työvälineiden laita?

Oma toimisto kannattaa laittaa juuri sellaiseen kuntoon, että viihdyt siellä päivästä toiseen. Työvälineitä on tarjolla kaikkiin tarpeisiin niin kivijalkakaupoissa kuin verkkokaupoissa. Kun kotitoimisto on viimeistelty kuntoon laitteiden, toimistotarvikkeiden ja huonekalujen osalta, kannattaa panostaa myös omaan rauhaisaan tilaan. On tärkeää oman jaksamisen kannalta, että kotitoimisto sijoitetaan kodissa muualle kuin keittiöpöydän ääreen. Löytyyhän sinultakin se tila, jossa työ tehdään ja arkea eletään toisaalla?

Ovatko työvälineesi kunnossa etätoimistolla?

Vain luotettavien ja toimivien työvälineiden avulla, työnteko kotona voi olla hauskaa. Jotta kotitoimistoa voisi kutsua toimivaksi, täytyy ostaa muun muassa hiiri, hiirimatto, mahdollisesti erillinen näppäimistö, toinen tai jopa kolmas näyttö, tulostin ja erilaisia toimistotarvikkeita. Työnteko on tehokasta, kun välineet ovat kunnossa. Ja mikä parasta, suurin osa kotiin hankituista työvälineistä voidaan vähentää verotuksessa. Olisiko syytä shoppailla netissä?